Lakiasiaintoimisto, Lakitoimisto, Lakimies Lahti | Kaspian

LAKIASIAINTOIMISTO JA
LAKIMIES LAHTI

Perustimme Kaspian Law & Consulting Oy:n Helsinkiin vuonna 2013. Nykyään tarjoamme palveluitamme asiakkaillemme myös Lahdessa ja muualla Suomessa. Lahdessa hoidamme muun muassa rikos- ja perheoikeuteen sekä yritysjuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja. Lakimiehemme kulkevat joustavasti paikasta toiseen ja otamme vastaan myös etätoimeksiantoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi kanssamme tapaaminen Lahteen tai muulle paikkakunnalle.

 

Lakimies Lahdessa ja lähialueella

Elämässä tulee hetkiä, jolloin juridinen ammattiapu on tarpeen. Lakimiehemme Lahdessa avustavat niin arkisissa kuin vaativimmissakin juridisissa asioissa. Tarjoamme kattavaa ja asiantuntevaa juridista osaamista kaikilta oikeudenaloilta. Rikos- ja perheoikeuteen sekä yritysjuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen lisäksi hoidamme muun muassa sopimusriidat, perinnönjaot, työoikeudelliset asiat ja vahingonkorvaustilanteet. Lakiasiaintoimistoltamme löytyy aina asiantunteva lakimies, mihin tahansa tilanteeseen.

Voit tavata lakimiehemme Lahden keskustassa tai mikäli kyseessä on arkaluonteinen tilanne kuten perunkirjoitus, voimme sopia tapaamisen myös kotiinne. Otamme huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet palveluita tarjotessa ja toimeksiantoa laatiessa.

 

Lakitoimiston palvelut yrityksille Lahden alueella

Lakitoimistomme tarjoaa lakipalvelut niin yksityishenkilöille kuin yrityksille Lahdessa sekä lähiseudulla. Hoidamme laaja-alaisesti yritysten päivittäiseen liiketoimintaan liittyviä lakiasioita. Palveluihimme kuuluu monipuoliset yrityksille suunnatut konsultointi- sekä lakipalvelut.

Lakiasiaintoimistomme pyrkimyksenä on auttaa yritystänne kasvamaan ja antamaan teille mahdollisuuden keskittyä liiketoimintaanne. Yritysjuridiikkaan keskittyneellä tiimillämme on useiden vuosien kokemus maahantuonnista ja ulkomaanviennistä teollisuuden alalta. Tarjoamme Lahden seudulla toimiville yrityksille oikeudellista neuvontaa yritystoiminnan kaikissa vaiheissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yrityksille suunnattu toimintamme kattaa sujuvan jakelun ja after sales – palvelut, tehokkaan markkinoinnin sekä asiantuntijatasoisen neuvonnan liiketoiminta- ja lakiasioissa.

Yritystoimintaan kuuluvat erilaiset rahoitusjärjestelyt ja yhtiön hallintoa koskevat asiat vaativat usein juridista erityisosaamista. Tarjoamme kokonaisvaltaista yhtiöoikeudellista asiantuntemusta asiakkaidemme liiketoiminnalliset tavoitteet huomioiden. Avustamme yrityksiä muun muassa erilaisissa yhtiön hallintoa koskevissa asioissa, kuten yrityksen perustamisessa, purkamisessa ja fuusiossa. Neuvomme myös yritystoimintanne kannalta sopivimman yritysmuodon valinnassa ja yhtiömuodon muutoksessa. Lisäksi autamme yritysjärjestelyiden suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa.

Ole yhteydessä lakitoimistoomme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa yrityksellenne tarjottavista palveluistamme.

 

Ratkaisukeskeinen lakitoimisto Lahdessa

Lakimiehemme ovat helposti tavoitettavissa Lahdessa ja voitte keskustella heidän kanssaan avoimesti ja luottamuksellisesti. Panostamme kommunikaation toimivuuteen lakimiehiemme ja asiakkaidemme välillä jokaisessa tilanteessa ja yhteydenotossa.

Kielitaitoisilla lakimiehillämme on vahva kokemus ja osaaminen juridiikan alalta. He kuulevat asiakkaitamme ja tarjoavat asiakkaan tarpeita vastaavaa ja kokonaisvaltaista palvelua. Koska jokainen tapaus on yksilöllinen, haluamme kartoittaa tilannettanne jo ensimmäisessä konsultaatiopalaverissa. Toimintamme on aina etunne mukaista ja kustannustehokasta. Ensimmäinen konsultaatiopalaverimme on aina ilmainen johtaessaan toimeksiantoon Kaspianin kanssa.

 

Ota yhteyttä lakimiehiimme Lahden seudulla

Kaspian Law & Consulting Oy tarjoaa kattavaa ja asiantuntevaa juridista osaamista kaikilta oikeudenaloilta. Tunnistamme asiakkaittemme yksilölliset tarpeet sekä tavoitteet ja tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.

Lakitoimistomme auttaa teitä mielellään, kun tarvitsette ammattitaitoista lakimiestä Lahdessa! Tavoitatte meidät sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.

 

Ota yhteyttä