Lakiasiaintoimisto, Lakitoimisto, Lakimies Helsinki| Kaspian

Lakiasiaintoimisto Helsinki

Kaspian Law & Consulting Oy on Helsingin sydämessä toimiva yksityinen lakiasiaintoimisto. Erityisosaamiseemme kuuluvat rikos-, riita- ja perheoikeuteen liittyvät toimeksiannot. Lisäksi hoidamme esimerkiksi lapsioikeudellisia asioita vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Avustamme asiakkaitamme yleisissä tuomioistuimissa sekä hallintotuomioistuimissa. Neuvomme ja avustamme sekä asianomistajia että syytetyn asemassa olevia, esitutkintavaiheesta aina oikeudenkäyntiin saakka.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä, Aleksanterinkadulla. Hoidamme kuitenkin toimeksiantoja laajasti ympäri Suomea. Myös etätoimeksiannot ovat mahdollisia ja pyrimmekin aina löytämään jokaiselle asiakkaalle parhaan tavan asioida kanssamme.

 

Lakiasiainpalvelut yksityisille

Palvelemme yksityisasiakkaita lakiasiainpalveluissa ja tarjoamme ilmaisen konsultaatiopalaverin johtaessaan toimeksiantoon Kaspianin kanssa.

 

Lakipalvelut yrityksille

Asiantuntevalla tiimillämme on vuosien kokemus yritysten lakiasioiden hoitamisesta. Autamme yrityksen perustamisessa, hoidamme tarvittaessa rahoitusjärjestelyt ja yrityksen myymiseen tai purkamiseen liittyvät järjestelyt.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.

 

Ota yhteyttä