Konsultointi

Kaspian Law & Consulting Oy tukee suomalaisten innovaatioiden ja teknologian viemistä ulkomaille. Kaspian Law & Consulting toimii myös luotettavana kumppanina kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille. Autamme Teitä kansainvälistymään sekä toteuttamaan yhtiönne ja sen omistajien tavoitteet asiantuntevan palvelumme kautta, joka kattaa sekä juridisen että liiketoimintaan liittyvän konsultoinnin ja toimenpiteet. Hyvä liiketoimintastrategia, joka ottaa huomioon jatkuvassa muutoksessa olevan liiketoimintaympäristön ja liiketoimintatavat, mahdollistaa yhtiönne kasvun ja arvon kehittymisen. Verkostomme toiminta-alueellamme on erittäin kattava, jolloin pystymme saamaan nopeita tuloksia asiakkaillemme. Kontaktimme muiden verkostojen kanssa vahvistaa osaamistamme ja tarjoaa tarvittaessa mahdollisuudet globaaliin palveluun.

Autamme asiakkaitamme yrityksen perustamisessa sekä yrityksenne tarpeita vastaavien partnereiden löytämisessä. Yrityksellämme on hyvät diplomaattiset suhteet useisiin Suomessa toimiviin suurlähetystöihin sekä erinomainen paikallistuntemus useilta eri alueilta. Vertaansa vailla oleva kielitaitomme ja kattava paikallisten yrityskulttuurien tuntemuksemme takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden ja toimintamme tehokkuuden. Yhdessä voimme löytää yrityksellenne sopivimmat ratkaisut sekä työskennellä päämäärätietoisesti tavoitteidenne saavuttamiseksi.

 

Toimitusjohtajan terveiset

Kansainvälisille markkinoille siirtyminen edellyttää yrittäjältä innostuneisuutta ja halua kasvaa, mutta menestystarinaan tarvitaan myös asiantuntemusta, kokemusta ja kontakteja. Vieras kulttuuri, kieli ja erilaiset liiketoimintatavat voivat usein tuottaa yrityksille ennakoimattomia vaikeuksia ja vähentää yritystoiminnan tehokkuutta. Tästä syystä osaavaan ja ammattitaitoiseen apuun turvautuminen on yritykselle aina liiketoiminnallisesti järkevä ja kustannustehokas ratkaisu.

Kaspian Law and Consulting Oy on kansainvälinen, luotettava, kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani yrityksellenne. Meidän tehtävänämme on auttaa yritystänne kasvamaan sekä toimia yrityksenne tukena paitsi liiketoimintanne arjessa, myös vaativissa erikoistilanteissa. Asiantuntevalla tiimillämme on useiden vuosien kokemus maahantuonnista ja ulkomaanviennistä teollisuuden alalta. Toimintamme tehokkuus perustuu paitsi vahvaan kokemukseen, myös laajaan ja toimivaan kontaktiverkostoon edellä mainituilla alueilla sekä erinomaiseen paikallistuntemukseen ja kielitaitoon. Toimimme yhteistyössä kohdemaissa sijaitsevien yrityksemme edustajien sekä läheisen yhteistyöverkostomme kanssa yrityksenne tavoitteiden saavuttamiseksi. Innovatiivinen ja osaava tiimimme työskentelee yhdessä Teidän kansanne yrityksenne kannalta parhaimpien liiketoimintaratkaisujen löytämiseksi ja yrityksenne kehittämiseksi.

Toimintamme perusarvoja ovat ehdoton luottamuksellisuus, vastuullisuus ja asiakkaan etu. Panostamme kommunikaation sujuvuuteen tiimimme ja asiakkaidemme välillä, koska parhaat ja innovatiiviset ratkaisut syntyvät hyvän yhteistyön kautta. Toimintamme keskiössä ovat aina yrityksenne yksilölliset tarpeet ja toimimme päämäärätietoisesti tavoitteidenne saavuttamiseksi. Näin toimimalla voimme taata, että toimintamme on paitsi tehokasta, myös erittäin laadukasta ja kauaskantoista.

Tehdään yhdessä yrityksestänne menestystarina!

 

Yhteistyöterveisin,

Mathias Jamehdarian
Toimitusjohtaja
Kaspian Law & Consulting Oy

 

 

 

 

 

 

 

Onko sinulla aiheeseen liittyvää asiaa tai kysyttävää? Ole yhteydessä:

Toimitusjohtaja: +358-44-704-9991
Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.