Perheoikeus

Perhe ja lapset
Avustamme kaikissa lapsiin ja perheisiin liittyvissä oikeudellisissa asioissa luottamuksella, asiantuntevasti ja lapsiystävällisesti. Huomioimme toiminnassamme aina lapsen edun ja autamme osapuolia sovinnollisen ratkaisun löytämisessä. Perheoikeudelliseen osaamiseemme kuuluvat muun muassa lapsen elatusta, huoltajuutta ja tapaamista koskevat asiat sekä hoidamme niihin liittyvät sopimukset ja oikeudenkäynnit. Avustamme myös lapsen huostaanottoon ja sijaishuoltoon liittyvissä asioissa.

 

Perhe ja perintö
Perhe- ja perintöoikeuteen liittyvien asiakirjojen laadinnassa on suositeltavaa käyttää asiantuntevan lakimiehen apua, sillä asiakirjoilla on kauaskantoisia ja merkittäviä seurauksia. Laadimme erilaisia perhe- ja perintöoikeudenalalla käytettäviä asiakirjoja, kuten esimerkiksi avioehtosopimuksia, testamentteja ja edunvalvontavaltuutuksia asiakkaidemme yksilöllisten elämäntilanteiden ja tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa perintösuunnittelua ja perinnönjakoa koskevissa asioissa aina verosuunnittelusta perinnönjakoa koskeviin riitoihin asti. Avustamme myös avioeroasioissa, muun muassa omaisuuden osituksessa ja erottelussa.

Avioehto

Oletko menossa naimisiin tai rekisteröimässä parisuhteesi ja harkitset avioehdon laatimisen tarpeellisuutta?

Kaspian Law & Consulting Oy lakimiehet avustavat puolisoita solmimaan avioehtosopimuksen joko ennen avioliiton solmimista tai parisuhteen rekisteröintiä tai avioliiton aikana ja näin välttämään epäselvyyksiä ja riitoja parisuhteen varallisuussuhteissa.

Lue lisää

Testamentti

Haluatko määrätä omaisuutesi jaosta kuoleman jälkeen? Teetä testamenttisi lakimiehillämme ja minimoit perillisillesi realisoituvat epäselvyydet surutyön hetkellä.

Kaspian Law & Consulting Oy:n lakimiehet auttavat sinua löytämään omaisuuttasi ja jälkeläisiäsi ajatellen parhaimman mallin ja tekevät puolestasi muotovaatimusten mukaisen asiakirjan.

Lue lisää

Lähestymiskielto

Onko sinulla suojaton olo? Onko henkesi, terveytesi, rauhasi tai vapautesi uhattuna?

Toimistomme on avustanut lukuisissa lähestymiskieltotapauksissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja tulla tapaamiseen. Autamme sinua mielellämme hauraassa tilanteessa.

Lue lisää

Huoltajuuskiista

Oletteko ajautuneet erimielisyyksiin lastanne koskevissa asioissa?

Kaspian Law & Consulting Oy:lle lapsenne etu on aidosti tärkeintä ja autamme huoltajuuskiista-asioissa löytämään lapsenne etua ajatellen kestävimmän ratkaisun.

Lue lisää

Huostaanotto

Huostaanotto on toimi, jolla lapsi otetaan lastensuojelun toimin yhteiskunnan hoidettavaksi vanhemmiltaan tai muulta yksityiseltä huoltajaltaan. Huostaanotto on pitkä prosessi, jota valmistellaan yhdessä perheen ja vanhempien kanssa.

Lue lisää

Onko sinulla aiheeseen liittyvää asiaa tai kysyttävää? Ole yhteydessä:

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.