Vero-oikeus

Yrityksille:
Vero-oikeudelliset asiat ovat olennainen osa yrityksen liiketoimintaa. Tarjoamme käytännönläheisiä ja asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia veroratkaisuja kaikissa yritystoiminnan vaiheissa sekä yrityksen jokapäiväisissä toiminnoissa että erityistilanteissa. Asiantuntevat lakimiehemme löytävät tarpeitanne vastaavat ja verotuksellisesti tehokkaat ratkaisut. Avustamme asiakkaitamme esimerkiksi pääoma- ja varallisuusveroa sekä arvonlisä- ja varainsiirtoverotusta koskevissa asioissa. Palvelumme käsittää ennakoivan verosuunnittelun sekä myös jälkikäteisen asioinnin Verohallinnon kanssa, kuten esimerkiksi verontarkastuksiin ja jälkiverotuksiin annettavien vastausten ja valitusten laatimisen.

Yksityisille:
Henkilöverotuksen alalla asiantuntijan apuun luottaminen on esimerkiksi perintö- ja lahjaverotusta koskevissa asioissa kannattavaa, koska asiantuntevalla suunnitelulla voi säästyä ikäviltä yllätyksiltä. Yksityishenkilön kannattaa hyödyntää verotuksessa kaikki saatavissa olevat vähennykset, mutta niiden hahmottaminen vaatii usein oikeudellista erityisosaamista. Asiantuntevat lakimiehemme löytävät tarpeitanne vastaavat ja verotuksellisesti tehokkaat ratkaisut. Avustamme asiakkaitamme sekä ennakoivasti verosuunnittelun palveluilla että myös jälkikäteisesti Verohallinnon kanssa.

Verosuunnittelu

Onko verotuksessasi epäselvyyksiä? Mietitkö, mitkä ratkaisut olisivat sinulle edullisimpia? Kaspian Law & Consulting Oy:n lakimiehet neuvovat sinua mielellään erilaisissa vero-oikeudellisissa haasteissa.

Verosuunnittelu tarkoittaa toimia, joilla verovelvollinen yksityishenkilö tai yritys pyrkii ennakoimaan häneen kohdistuvat veroseuraamukset erilaisissa tilanteissa ja näin minimoimaan veronsa. Pyrkimyksenä siis valita eri vaihtoehdoista verotuksellisesti edullisin keino.

Lue lisää

Onko sinulla aiheeseen liittyvää asiaa tai kysyttävää? Ole yhteydessä:

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.