Yritysjuridiikka

Yritystoiminnan arkipäivään kuuluvat erilaiset rahoitusjärjestelyt ja yhtiön hallintoa koskevat asiat vaativat usein juridista erityisosaamista. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja vahvaa yhtiöoikeudellista asiantuntemusta ja otamme toiminnassamme huomioon asiakkaidemme liiketoiminnalliset tavoitteet. Tarjoamme erikokoisille yrityksille oikeudellista neuvontaa yritystoiminnan kaikissa vaiheissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Avustamme yrityksiä erilaisissa yhtiön hallintoa koskevissa asioissa, kuten yrityksen perustamisessa, purkamisessa sekä fuusiossa ja jakautumisessa. Autamme myös yritystoimintanne kannalta sopivimman yritysmuodon valinnassa ja yhtiömuodon muutoksessa sekä erilaisten yritysjärjestelyiden suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa.

Yrityksen rahoitus

Oletko liiketoiminnan alkutaipaleella ja harkitset yrityksesi rahoitusvaihtoehtoja? Vai oletko lisärahoituksen tarpeessa? Yrityksen rahoitus on yksi kriittisimmistä tekijöistä yrityksen menestyksessä.

Lue lisää

Yrityksen perustaminen

Oletko aikeissa perustaa oman yrityksen? Pelottaako sinua ensiaskeleen ottaminen?
Kaspian Law & Consulting Oy:n lakimiehet vastaavat kysymyksiisi ja rohkaisee lähtemään yrittämään sekä neuvoo sinua huomioimaan ja arvioimaan tilanteesi eri perspektiiveistä.

Lue lisää

Yrityksen lopettaminen

Tuliko yrityksesi tiensä päähän? Oletko aikeissa lopettaa liiketoimintasi?

Kaspian Law & Consulting Oy:n lakimiehet konsultoivat ja avustavat yrityksesi lopettamisen tilanteissa.

Lue lisää

Yrityksen jakautuminen

On tilanteita, jolloin yrityksen jakautuminen on hyvin käyttökelpoinen keino yrityksen liiketoiminnan, varojen ja velkojen jakamisessa kahteen tai useampaan osaan. Toimistomme lakimiehet konsultoivat mielellään yrityksesi jakautumisen erityispiirteistä ja teemme ehdotuksia siitä, mikä olisi parhaiten soveltuva tapa yrityksellesi huomioiden toimialasi, tavoitteesi sekä omat toiveesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Lue lisää

Yritysfuusio

Tarvitsetteko apua ja neuvoja yrityksenne fuusioitumisaikeissa?

Yritysfuusio on yleisseuraanto, jolloin sulautuvien yhtiöiden kaikki varat ja velat siirtyvät vastaanottavalle yhtiölle sellaisenaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä lakimiehiimme! Näin minimoit toimista aiheutuvat yllätykset liiketoiminnallesi.

Lue lisää

Onko sinulla aiheeseen liittyvää asiaa tai kysyttävää? Ole yhteydessä:

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.