Yritysjuridiikka Helsinki ja koko Suomi

Yritystoiminnan arkipäivään kuuluvat erilaiset rahoitusjärjestelyt ja yhtiön hallintoa koskevat asiat vaativat usein juridista erityisosaamista. Me Kaspian Law & Consulting Oy:ssä tarjoamme kokonaisvaltaista ja vahvaa yhtiöoikeudellista asiantuntemusta ja otamme toiminnassamme huomioon asiakkaidemme liiketoiminnalliset tavoitteet. Tarjoamme erikokoisille yrityksille oikeudellista neuvontaa yritystoiminnan kaikissa vaiheissa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Avustamme yrityksiä erilaisissa yhtiön hallintoa koskevissa asioissa, kuten yrityksen perustamisessa, purkamisessa sekä fuusiossa ja jakautumisessa. Autamme myös yritystoimintanne kannalta sopivimman yritysmuodon valinnassa ja yhtiömuodon muutoksessa sekä erilaisten yritysjärjestelyiden suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa.

 

Yritysjuridiikan asiantuntijat

Kaspian Law & Consulting Oy:llä on laaja-alaista ja syvällistä osaamista sopimus- ja henkilöstöoikeudesta, vero-oikeudesta, kilpailuoikeudesta sekä ympäristöoikeudesta. Olemme erikoistuneet erityisesti yritysasiakkaiden riitoihin ja oikeudenkäynteihin. Toimistomme hoitaa kuitenkin laajasti monia erilaisia yritysjuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja.

Avustamme yritysasiakkaitamme muun muassa yrityskaupoissa, rahoitusjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa ja omistussuhteisiin sekä tietosuojaan (GDPR) liittyvissä kysymyksissä. Laadimme esimerkiksi osakassopimuksia ja yritysten perustamisasiakirjoja ammattitaidolla. Myös muunlaisten sopimusasiakirjojen laatiminen kuuluu toimenkuvaamme. Yrittäjän kannalta on tärkeää laatia sopimukset huolella, jotta vältytään yllätyksiltä tulevaisuudessa. Kokeneet lakimiehemme osaavat ottaa kaikki olennaiset seikat ja mahdolliset riskit huomioon.

 

Monipuoliset lakipalvelut yrityksille

Yritysjuridisiin palveluihin kuuluu muun muassa:

 • Immateriaalioikeudet (patentit, tavaramerkit, mallioikeudet, tekijänoikeudet yms) ja riita-asiat
 • Yrityskaupat (riita-asiat, sopimukset tulkinta ja erimielisyydet)
 • Vuokrasopimusriidat
 • Kotimaiset ja kansainväliset sopimusriidat (erimielisyydet ja sopimus tulkinta)
 • Työsuhdesopimusriidat
 • Yritysjärjestelyihin liittyvät riidat
 • Vahingonkorvausasiat
 • Kilpailuoikeudelliset asiat
 • Julkiset hankinnat
 • IT- sopimus riidat
 • Sopimusten laadinta, suunnittelu ja kommentointi
 • Rakentamiseen, kiinteistöihin ja ympäristöoikeuteen liittyvät riidat
 • Ympäristörikokset
 • Työsuhde-, johtajasopimus- ja osakassopimusriidat
 • Veroriidat

Erinomaiset neuvottelutaidot ja vankka asiaosaaminen takaavat onnistuneiden ratkaisujen syntymisen. Pyrimme aina asioiden sovinnolliseen ratkaisemiseen ja yhteisymmärryksen saavuttamiseen. Avustamme yrityksiä sekä sovintoneuvotteluissa että oikeudenkäyntiin edenneissä riidoissa.

 

Asiantuntijuus ja osaaminen

Kaspian Law & Consulting Oy:n asiantuntevalla tiimillä on useiden vuosien kokemus yritysjuridiikasta sekä maahantuonnista ja ulkomaanviennistä teollisuuden alalta. Tavoitteenamme on auttaa yritystänne kasvamaan sekä luoda yrityksellenne toimintaympäristö, jossa voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne. Räätälöimme palvelut aina yksilöllisesti yrityksenne tarpeita ja tavoitteita vastaavaksi.

Tarjoamme laki- ja konsultointipalveluja Helsingissä ja muualla Suomessa. Perusarvojamme ovat ehdoton luottamuksellisuus, vastuullisuus ja ennen kaikkea asiakkaan etu. Tunnistamme asiakkaiden yksilölliset tarpeet sekä tavoitteet ja tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Panostamme myös toimivaan kommunikaatioon lakimiestemme ja yrityksenne välillä.

 

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen

Löydätte asiantuntevan lakimiehen yrityksenne tueksi Kaspian Law & Consulting Oy:ltä. Lakiasiaintoimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme yrityksiä myös Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Jyväskylässä sekä muualla Suomessa.

Ota yhteyttä tai sovi tapaaminen, niin autamme sinua liike- ja yritysjuridisissa kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Yrityksen rahoitus

Oletko liiketoiminnan alkutaipaleella ja harkitset yrityksesi rahoitusvaihtoehtoja? Vai oletko lisärahoituksen tarpeessa? Yrityksen rahoitus on yksi kriittisimmistä tekijöistä yrityksen menestyksessä.

Lue lisää

Yrityksen perustaminen

Oletko aikeissa perustaa oman yrityksen? Pelottaako sinua ensiaskeleen ottaminen?
Kaspian Law & Consulting Oy:n lakimiehet vastaavat kysymyksiisi ja rohkaisee lähtemään yrittämään sekä neuvoo sinua huomioimaan ja arvioimaan tilanteesi eri perspektiiveistä.

Lue lisää

Yrityksen lopettaminen

Tuliko yrityksesi tiensä päähän? Oletko aikeissa lopettaa liiketoimintasi?

Kaspian Law & Consulting Oy:n lakimiehet konsultoivat ja avustavat yrityksesi lopettamisen tilanteissa.

Lue lisää

Yrityksen jakautuminen

On tilanteita, jolloin yrityksen jakautuminen on hyvin käyttökelpoinen keino yrityksen liiketoiminnan, varojen ja velkojen jakamisessa kahteen tai useampaan osaan. Toimistomme lakimiehet konsultoivat mielellään yrityksesi jakautumisen erityispiirteistä ja teemme ehdotuksia siitä, mikä olisi parhaiten soveltuva tapa yrityksellesi huomioiden toimialasi, tavoitteesi sekä omat toiveesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Lue lisää

Yritysfuusio

Tarvitsetteko apua ja neuvoja yrityksenne fuusioitumisaikeissa?

Yritysfuusio on yleisseuraanto, jolloin sulautuvien yhtiöiden kaikki varat ja velat siirtyvät vastaanottavalle yhtiölle sellaisenaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä lakimiehiimme! Näin minimoit toimista aiheutuvat yllätykset liiketoiminnallesi.

Lue lisää

Onko sinulla aiheeseen liittyvää asiaa tai kysyttävää? Ole yhteydessä:

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.