Jurist i Åbo och dess omgivning | Kaspian

Jurist i Åbo och dess omgivning

Kaspian Law & Consulting Ab är grundad i Helsingfors men nuförtiden erbjuder vi tjänster runt Finland. Vi tar uppdrag i Åbo och annanstans i Finland. Det är viktigt för oss att vara tillgänglig där du behöver oss. För åbobor kan vi erbjuda tjänster i Åbo och dess omgivning. Ett möte är möjligt till exempel i Åbo centrum. Våra internationella och språkkunniga jurister har en omfattande sakkunskap inom juridik. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi kan ordna ett möte även på kort varsel.

Sakkunnig jurist i Åbo
Vår juridisk byrå behandlar straffrättsliga, företagsjuridiska samt familje- och barnrättsliga uppdrag alltid tillförlitligt och med expertis. Vi hanterar också arbets- och avtalsfrågor, från att utarbeta avtal till att lösa tvister. Du kan schemalägga ett möte med vår jurist i Åbo eller ditt närområde. I ömtåliga uppdrag, såsom bouppteckning, har våra jurister möjlighet att ordna ett hembesök vid behov. Vi sköter varje uppdrag i klientens bästa intresse och lyssnar på klientens behov. Konfidentialitet, ansvarighet och klientintresse är det kärnvärden som styr vår verksamhet. Vi ser till att saken hanteras från början till slut till klientens fördel. Hos vår juridiska byrå hittar du alltid en sakkunnig jurist, oavsett vad din situation är. Vi satsar i flytande kommunikation, sålunda kan vi garantera personliga tjänster och klientnöjdhet. Vi utfärdar en lämplig helhet av våra tjänster i första mötet och utreder dina mål och behov. På detta vis kan vi garantera att vår verksamhet är kostnadseffektivt och lämplig för dig.

 

Konsulttjänster för företag i Åbo

Vår juridiska byrå erbjuder er möjlighet att outsourca era dagliga juridiska frågor som påverkar er verksamhet. Vi erbjuder tjänster för både stora och små företag som verkar kring Åbo.

Vi tillhandahåller er tjänster som hjälper företaget att öka och utvecklas. Vi främjar företag i deras vardagliga verksamhet och i mer krävande situationer. Till exempel, vi hjälper med att lösa tvister mellan företaget och dess berörda parter. Våra kunniga och erfarna jurister deltar i förhandlingar och hjälper till med rättegång.

Kaspian Law & Consulting Ab tillhandahåller omfattande tjänster som är individuellt anpassade för företagets mål och behov. Våra styrkor innehåller ett internationellt perspektiv och erfarenhet. Tillsammans med vårt sak- och språkkunniga team hittar vi de bästa lösningarna för ditt företag.

 

Pålitlig juridisk byrå i Åbo

Vi i Kaspian Law & Consulting satsar i absolut konfidentialitet och ansvarighet. Sekretess gäller alla våra klientrelationer, också efter uppdraget. Vår juridisk byrå tillhandahåller tjänster både till privatpersoner och företag. Vi erbjuder omfattande tjänster med hänsyn till klientens individuella behov. Våra juristers förnämliga expertis tillsammans med lättflytande kommunikation är nyckeln till framgångsrikt samarbete.

Den första kontakten med vår byrå är alltid gratis. Kontakta oss så kan vi tillsammans utreda din situation och bedöma möjliga tillvägagångssätt. Du kan nå oss via e-post, telefon eller via kontaktformuläret på vår webbsida.

 

 

Har du ytterligare frågor?

Kontakta oss för mer information:

Kundservice: +358-44-704-9992
E-post: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Ytterligare kontaktuppgifter hittar du nedanför.

 

Kontakta Oss