Juridisk Byrå Lahtis | Kaspian

Juridisk Byrå Lahtis

Kaspian Law & Consulting Ab grundades 2013 i Helsingfors. Nuförtiden erbjuder vi tjänster i Lahtis och annanstans i Finland. I Lahtis hanterar vi uppdrag bland annat i straff- och familjerätt samt med företagsjuridik. Vi färdas till olika plats och åtar också fjärruppdrag. Kontakta oss och boka tid i Lahtis eller annanstans.

 

Jurist i Lahtis och dess omgivning

Det kommer tider när juridisk hjälp behövs. Våra jurister i Lahtis bistår i vardagliga och mer krävande situationer. Vi tillhandahåller omfattande och kunnig juridisk expertis inom alla rättsområden. Vi åtar uppdrag i straff- och familjerättsliga rättsaker, utöver det hanterar vi uppdrag i avtalstvister, arvskifte, arbetsrätt och skadestånd. Hos Kaspian Law & Consulting hittar du en kunnig jurist för alla situationer. Du kan möta oss i Lahtis centrum, i känsliga tillfällen kan vi även besöka dig i ditt hem.

 

För företag i Lahtis område

Vår juridiska byrå tillhandahåller tjänster för privatpersoner och företag i Lahtis och dess omgivning. Vi hanterar vidsträckta företagsjuridiska ärenden. Våra tjänster inkluderar mångsidiga juridiska och konsulttjänster.

Vårt mål är att hjälpa ditt företag att växa och låta dig fokusera på din verksamhet. Vi har många års erfarenhet inom import och export. Vi erbjuder företag inom Lahtis region juridisk rådgivning på nationell och internationell nivå. Vårt företags verksamhet består av smidig distribution och after sales -service, effektiv marknadsföring och expertrådgivning i affärsverksamhet och juridik. Företagsverksamhet innebär affärer som ofta kräver juridisk expertis. Vi tillhandahåller omfattande företagsrättslig expertis. Vi hjälper i företagsstyrning såsom grundande, avveckling och fusion. Vi hjälper dig bestämma företagsform och ändring av företagsform, dessutom hjälper vi dig planera och genomföra företagsomstrukturering.

Kontakta oss om du har ytterligare frågor och vill veta mer om våra tjänster.

 

Lösningsorienterad juridisk byrå i Lahtis

Våra jurister är lättillgängliga i Lahtis och du kan prata med dem öppet och konfidentiellt. Vi satsar på smidig kommunikation i varje kontaktsätt och situation.

Våra språkkunniga jurister har lång erfarenhet och stark sakkunskap inom olika rättsområden. De lyssnar på klienten och erbjuder omfattande tjänster. Eftersom varje tillfälle är unikt, vill vi kartlägga din situation så bra som möjligt redan i det första samrådsmötet. Första samrådsmötet är alltid gratis ifall den leder till uppdrag.

 

Kontakta våra jurister i Lahtis område

Kaspian Law & Consulting Ab erbjuder omfattande och sakkunnig juridisk expertis inom alla områden av juridik. Vi urskiljer klienternas individuella behov och mål och tillhandahåller omfattande tjänster för att säkerställa klientnöjdhet. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Du kan nå oss via e-post, telefon eller via kontaktformuläret på vår webbsida.

 

 

Har du ytterligare frågor?

Kontakta oss för mer information:

Kundservice: +358-44-704-9992
E-post: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Ytterligare kontaktuppgifter hittar du nedanför.

 

Kontakta Oss