Juridisk Byrå Tammerfors | Kaspian

Juridisk Byrå Tammerfors

Kaspian Law & Consulting Ab är grundad i Helsingfors men nuförtiden erbjuder vi tjänster i Tammerfors och runt Finland. Vi betjänar klienter bl.a. i straff- och familjerättsliga frågor samt inom företagsjuridik. Vi har tjänster också inom olika rättsområden. Vi är flexibla och möter klienter även på veckoslutet. Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Den första kontakten med vårt byrå är alltid gratis. Kontakta oss så kan vi tillsammans utreda din situation och bedöma de möjliga framsteg. Du kan nå oss via e-post, telefon eller via kontaktformuläret på vår webbsida.

 

Erfaren och sakkunnig jurist i Tammerfors

Kaspian Law & Consulting jurister är sakkunniga med erfarenhet som kan ta hand om olika rättsliga uppdrag och kan handleda privatpersoner och företag i Tammerfors. Vår juridiska byrå erbjuder juridisk rådgivning både i vardagliga och mer krävande ärenden. Vi har erfarenhet i alla rättsområden, t.ex. familje- och arvsrätt, migrationsrätt, skatterätt, avtals- och skadeståndsrätt, arbetsrätt och straffrätt.

Du kan enkelt nå vår jurist i Tammerfors och prata med dem öppet och konfidentiellt. Kommunikationen med oss är smidig och enkel. I alla våra klientrelationer respekterar vi tystnadsplikt som fortsätter efter uppdraget. Det är viktigt för oss att konsultera klienter och tillhandahålla en tjänst som uppfyller dina behov. Därför kartlägger vi din situation grundligt redan vid den första samrådsmöte. På detta sätt kan vi garantera att vår verksamhet är i ditt bästa intresse och kostnadseffektivt.

 

Juridiska byråns innovativa kunskap

Vi erbjuder sakkunniga jurister för att hjälpa ditt företag. Vårt mål är att hjälpa företag att växa och stödja dem i de vardagliga och mer krävande situationer. Vår juridiska byrå hjälper ditt företag att växa och skapa en lämplig miljö där du kan fokusera på ditt företag. Via oss får ditt företag expertråd i affärs- och juridiska frågor. Vårt innovativa och erfarna team kommer att arbeta med dig för att hitta de bästa affärslösningar för ditt företag och utveckla ditt företag.

Till våra styrkor hör bl.a. stark språkkunskap och internationell know-how. Vi kan därmed ta hänsyn till de nationella och internationella aspekter som rör din verksamhet. Vårt professionella team har många års erfarenhet av företagsrätt samt inom industriell import och export. Vår juridiska byrås utmärkta förhandlingsfärdigheter och rejäla kunskap inom juridik garanterar framgångsrika lösningar. Vi strävar till att lösa affärer med hjälp av laganda och uppnå konsensus. Våra jurister i Tammerfors bistår i förlikning och i rättegång.

 

Klientorienterad juridisk byrå i Tammerfors

Förnämsta saken i vårt verksamhet är klienten. I varje uppdrag framhävas klientens behov, expertis och tillförlitlighet. Vårt mål är att lösa alla uppdrag effektivt och i klientens bästa intresse. Vi erbjuder personligt biträde i juridiska frågor och situationer. Vi berättar dig dina rättigheter och skyldigheter och biträder dig i rättegång. Kontakta oss om du behöver en sakkunnig jurist. Vi kan anordna samrådsmöte i Tammerfors. Du kan nå oss via e-post, telefon eller via kontaktformuläret på vår webbsida.

 

 

Har du ytterligare frågor?

Kontakta oss för mer information:

Kundservice: +358-44-704-9992
E-post: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Ytterligare kontaktuppgifter hittar du nedanför.

 

Kontakta Oss