Lakiasiaintoimisto, Lakitoimisto, Lakimies Tampere | Kaspian

LUOTETTAVA
LAKIASIAINTOIMISTO TAMPERE

Laki- ja konsultointipalveluita tarjoavan Kaspian Law & Consulting Oy:n toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta yritys palvelee nykyään asiakkaita myös Tampereella ja muualla Suomessa. Tampereella palvelemme asiakkaitamme muun muassa rikos- ja perheoikeuden sekä yritysjuridiikan alalla. Tarjoamme myös juridisia konsultointipalveluja useilla eri oikeudenaloilla. Olemme joustavia ja tapaamme asiakkaita myös viikonloppuisin Tampereella. Mikäli sinua askarruttaa joku asia, jossa voisimme auttaa sinua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ensimmäinen yhteydenotto toimistoomme on aina maksuton ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai jättää meille yhteydenottopyynnön nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.

 

Asiantunteva ja kokenut lakimies Tampereella

Kaspian Law & Consulting Oy:n lakimiehet ovat alansa ammattilaisia, jotka pystyvät hoitamaan laaja-alaisesti eri toimeksiantoja sekä antamaan konsultaatiota niin yksityishenkilöille kuin yrityksille Tampereen alueella. Kielitaitoisilta lakimiehiltämme löytyy kokemusta ja laajaa osaamista juridiikan alalta. Lakitoimistomme tarjoaa juridista ammattiapua niin arkisissa kuin vaativimmissakin juridisissa asioissa. Meiltä löytyy asiantuntevaa juridista osaamista kaikilta oikeudenaloilta, kuten perhe- ja perintöoikeutta, ulkomaalaisoikeutta, vero-oikeutta, sopimus- ja vahingonkorvausoikeutta sekä työoikeutta ja rikosoikeutta koskevissa asioissa.

Tavoitatte lakimiehemme helposti Tampereella ja voitte keskustella heidän kanssaan avoimesti ja luottamuksellisesti. Kanssamme kommunikointi on sujuvaa ja vaivatonta. Kaikissa asiakassuhteissamme korostuu salassapitovelvollisuus, joka jatkuu myös toimeksiannon päättymisen jälkeen. Meille on tärkeää kuulla asiakkaitamme ja tarjota tarpeitanne vastaavaa palvelua. Siksi kartoitamme tilannettanne perusteellisesti heti ensimmäisessä konsultaatiopalaverissa. Näin pystymme takaamaan, että toimintamme on aina etunne mukaista ja kustannustehokasta.

 

Lakitoimiston innovatiivinen osaaminen

Tarjoamme asiantuntevat lakimiehet tamperelaisten yritysten tueksi. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvussa ja olla tukena liiketoiminnan arjessa sekä vaativissa erikoistilanteissa. Lakiasiaintoimistomme auttaa yritystänne kasvamaan sekä luomaan yrityksellenne toimintaympäristön, jossa itse voitte keskittyä liiketoimintaanne. Kauttamme yrityksenne saa asiantuntijatasoista neuvontaa liiketoiminta- ja lakiasioissa. Innovatiivinen ja kokenut tiimimme työskentelee kanssanne yrityksenne kannalta parhaimpien liiketoimintaratkaisujen löytämiseksi ja yrityksenne kehittämiseksi.

Yksi lakitoimistomme vahvuuksista on kielitaito ja kansainvälinen osaaminen, joten pystymme huomioimaan niin kansalliset kuin kansainväliset näkökulmat yrityksiä konsultoinnissa. Ammattitaitoisella tiimillämme on vuosien kokemus yritysjuridiikasta sekä maahantuonnista ja ulkomaanviennistä teollisuuden alalta. Lakiasiaintoimistomme erinomaiset neuvottelutaidot ja vankka asiaosaaminen takaavat onnistuneiden ratkaisujen syntymisen. Pyrimme ratkaisemaan asiat sovinnollisesti ja saavuttamaan yhteisymmärryksen. Lakimiehemme Tampereella avustavat yrityksiä sekä sovintoneuvotteluissa että oikeudenkäyntiin edenneissä riidoissa.

 

Asiakaslähtöinen lakiasiaintoimisto Tampere ja lähialue

Kaiken toimintamme keskiössä on asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Jokaisessa toimeksiannossa painottuu asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus sekä luotettavuus. Tavoitteenamme on ratkaista jokainen toimeksianto tehokkaasti sekä asiakkaamme etu huomioiden. Saatte kauttamme yksilöllistä apua juridisiin kysymyksiin ja tilanteisiin. Kerromme oikeutesi ja velvollisuutesi asian suhteen sekä avustamme myös mahdollisessa oikeudenkäynnissä. Ottakaa yhteyttä lakitoimistoomme, kun tarvitsette ammattitaitoista lakimiestä! Autamme mielellämme ja sovimme tapaamisen Tampereelle. Soita tai lähetä meille viestiä!

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.

 

Ota yhteyttä