Lakimies, Lakiasiaintoimisto, Lakitoimisto Turku | Kaspian

LAKIMIES TURKU JA LÄHIALUE

Kaspian Law & Consulting Oy on alun perin perustettu Helsinkiin, mutta nykyisin tarjoamme palvelujamme ympäri Suomea. Hoidamme toimeksiantoja pääkaupungin lisäksi Turussa ja muualla Suomessa. Meille on tärkeää olla tavoitettavissa juuri siellä, missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Turkulaisille asiakkaillemme pystymme tarjoamaan palvelujamme siis myös Turussa ja lähiseudulla. Tapaaminen onnistuu esimerkiksi Turun keskustassa. Kaspian Law & Consulting Oy:n kansainvälisillä ja kielitaitoisilla lakimiehillä on vahva kokemus ja osaaminen juridiikan alalta. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Pystymme tarvittaessa järjestämään tapaamisia nopeallakin aikataululla.

 

Asiantunteva lakimies Turussa

Lakitoimistomme hoitaa rikosoikeus, yritysjuridiikka sekä perhe- ja lapsioikeudelliset toimeksiannot aina luotettavasti ja ammattitaidolla. Hoidamme myös työoikeudelliset ja sopimusoikeudelliset asiat aina sopimusten laatimisesta riitojen käsittelyyn. Voit sopia tapaamisen asiantuntevan lakimiehemme kanssa Turkuun tai omalle paikkakunnallesi. Arkaluonteisissa toimeksiannoissa kuten perunkirjoituksissa, lakimiehillämme on mahdollisuus järjestää tarvittaessa kotikäynti.

Hoidamme jokaisen toimeksiannon asiakaslähtöisesti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Luottamuksellisuus, vastuullisuus ja asiakkaan etu ovat perusarvojamme, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme. Huolehdimme siitä, että asia käsitellään aina alusta loppuun asiakkaamme etu edellä.

Löydät lakitoimistoltamme aina asiantuntevan lakimiehen, oli kyse mistä tahansa tilanteesta ja oikeudenalasta. Panostamme sujuvaan kommunikaatioon lakimiehiemme ja asiakkaidemme välillä, jotta voimme taata yksilöllisen palvelun ja asiakastyytyväisyyden. Suunnittelemme asiakkaallemme sopivan palvelukokonaisuuden ensimmäisessä konsultaatiopalaverissa, kun olemme selvittäneet asiakkaan tarpeet ja toiveet. Näin voimme taata, että toimintamme on aina kustannustehokasta ja asiakkaamme edun mukaista.

 

Lakitoimiston konsultointipalvelut turkulaisille yrityksille

Yrityksen jokapäiväiseen liiketoimintaan liittyy monia oikeudellisia kysymyksiä, jotka sitovat yrityksenne voimavaroja ydintoiminnasta. Lakiasiaintoimistomme tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden ulkoistaa päivittäiset liiketoimintaan liittyvät lakiasiat. Tarjoamme palvelujamme niin pienille kuin suurille Turun seudulla toimiville yrityksille.

Tarjoamme yrityksellenne räätälöityjä palveluita, jotka auttavat kehittämään ja kasvattamaan yrityksen toimintaa. Toimimme yritysten tukena liiketoiminnan arjessa sekä vaativissa erikoistilanteissa. Olemme esimerkiksi apuna ratkaisemassa yrityksen ja tämän sidosryhmien välille syntyneitä erimielisyyksiä. Asiantuntevat ja kokeneet lakimiehemme osallistuvat neuvotteluihin ja tarvittaessa avustavat oikeudenkäynnissä.

Kaspian Law & Consulting Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut, jotka räätälöidään aina yksilöllisesti yrityksen tarpeita ja tavoitteita vastaaviksi. Vahvuuksiimme kuuluvat kansainvälinen näkökulma sekä kokemus. Yhdessä osaavan ja kielitaitoisen tiimimme kanssa löydämme ja kehitämme yrityksellenne parhaimmat liiketoimintaratkaisut.

 

Luotettava lakiasiaintoimisto Turussa

Me Kaspian Law & Consulting Oy:ssä panostamme ehdottomaan luottamuksellisuuteen ja vastuullisuuteen. Salassapitovelvollisuus pätee kaikkiin asiakassuhteisiimme myös toimeksiannon päättymisen jälkeen. Lakiasiaintoimistomme tarjoaa laki- ja konsultointipalveluja sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden kaikkialla Suomessa. Henkilöstömme korkeatasoinen ammattitaito yhdessä sujuvan kommunikaation kanssa ovat avain toimivaan yhteistyöhön.

Ensimmäinen yhteydenotto toimistoomme on aina maksuton. Ole siis meihin rohkeasti yhteydessä, niin voimme yhdessä kartoittaa tilannettasi ja arvioida asiassa etenemisen mahdollisuuksia. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakaspalvelu: +358-44-704-9992
E-mail: kaspian@kaspian.fi
Whatsapp: whatsapp

Tarkemmat yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät painamalla alla olevaa nappia.

 

Ota yhteyttä